VANLIGA FRÅGOR

10 ÅRS RAMGARANTI


Vi ger 10 års ramgaranti. Denna garanti omfattar ramen och är föremål för reparation eller utbyte mot en nyare modell, men innefattar inte några andra följdkostnader så som transport eller montering. Vidare gäller ej garantin för skador orsakade av felaktig användning så som hopp, fall, överbelastning eller vanvård. Garantin gäller ej vid otillåtna ändringar på ram eller fäste samt modifiering av andra delar.
HUR KAN MAN MÄRKA CYKELN?


Priset inkluderar er företagslogo på båda sidor av ekerskyddet i upp till fyra färger. Mot tillägg kan vi märka ramen.
HUR VILL NI HA ORIGINALET?


Underlag önskas som vektoriserad eps, ai eller PDF fil via mail. Glöm inte att alla typsnitt skall vara omvandlade till banor. Ange även PMS färg, storlek samt önskad tryckplacering.
EU-PRODUCERAD


Våra cyklar är producerade i Europa. Kommer färdigutrustad med stänkskärmar, kedjeskydd, pakethållare och inbyggd dynamo i framhjulet samt backupbatteri på belysningen, bra tex. när du står stilla. Ramen har ett lågt insteg och tack vare de stora justeringsmöjligheterna för styre och sadel så passar cykeln utan problem för dig som är mellan 1.55 upp till ca 1.85 cm. Finns i en rad fina färger – så det är bara att välja den du tycker är snyggast!